• Dhukungan telpon +86 139-2992-3909

Babagan awake dhewe

325

A account kondhang rawuh saka 19 taun saka pengabdian.

"Dongxu" tegese "srengenge abang Rising ing esuk" ing Cina. Kita wis porsi 8000+ pelanggan ing pasar domestik lan jaban rangkah supaya adoh. Iku ngimpi Cina saka DONGXU kanggo sumber produk hydraulic kualitas kelas donya karo rega China.

23624

Kanggo berkembang account rego dhewe-inovasi dadi.

Ing 2017, kita digawe sub-account "HELIKE" lan nandur modhal akeh banget ing peralatan produksi utamané diimpor saka Jerman lan Yahoo ing R & D advantaged model panas exchanger hydraulic competitive anyar kanggo gawe marem macem-macem dikarepake klien global kang.

proses produksi



Tampilan Online Chat!