• Dhukungan telpon +86 139-2992-3909

AKP Series Oil Chiller Industrial

Short Description:


  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    "Kualitas banget iku bakul paling"
    Kita mung pangiriman dhuwur-mburi karo account kita lan aku pracaya iku cara tengen! jeneng DONGXU account Kita njamin kualitas ing pasar!
    PURWAKA
    DONGXU account sistem hydraulic wis dicocogaké karo tinggalané logam, Shearer, mesin nyukur longitudinal, logam mesin packing, keel mesin mbentuk, logam mesin mbentuk, aluminium mesin extrusion, mesin aluminium Straightening, aluminium traktor, aluminium amben kadhemen, mesin nglereni oilpressure, elevator, vulcanizing mesin, mesin CNC, mesin plastik, kapal meksa hydraulic, mesin kekayon, mesin sepatu, mesin foaming, mesin broaching.

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    
    Tampilan Online Chat!