• Mbështetje Call +86 139-2992-3909
  • 1 (2)
  • 6c1e1c05

Një markë e njohur vjen nga 19 vjet të përkushtimit.

"Dongxu" do të thotë "dielli i kuq në rritje në mëngjes" në kinezisht. Ne kemi qenë duke shërbyer 8000+ konsumatorët në tregun e brendshëm dhe të huaj deri tani. Kjo është një ëndërr kineze e Dongxu për furnizimin e produkteve të kualitetit botëror klasës hidraulike me çmim të Kinës.

Dongxu Annual Travel in 2019 Years!

Destination: Kai Ping, Guangdong Province, China Place of Interest: Diaolou(building name) Kaiping Diaolou and villages have stepped into the cultural vision of the world. Kaiping Diaolou, located in Kaiping City under the jurisdiction of Jiangmen City, Guangdong Provin...
Dongxu Annual Travel in 2019 Years!

Dongxu Hydraulic × PTC ASIA 2019丨Perfect...

Driven to be SMART In October, The 24th Asian International Power Transmission and Control Technology Exhibition (PTC Asia) was held in Shanghai. DONGXU Hydraulic and international well-known enterprises, innovative small and medium-sized enterprises, start-up enterprises, and more than 90000 pr...
Dongxu Hydraulic × PTC ASIA 2019丨Perfect Ending!

Exhibition Notice in Oct.丨DONGXU Hydraul...

1.INVITATION We sincerely invite you to visit our booth! We look forward to your coming! Exhibition Name: Asia international power transmission and Control Technology Exhibition Venue: Shanghai New International Expo Center Exhibition time: October 23th-26th, 2019 Our booth: E4-H6 2.EXHIBITIO...
Exhibition Notice in Oct.丨DONGXU Hydraulic Invites You to Visit PTC Asia 2019

Exhibition Notice in Sept.丨Jiangsu HELIK...

INVITATION We sincerely invite you to visit our booth! We look forward to your coming! Exhibition: The 5th Guangzhou International Exhibition of technology and equipment for sand, tailings and construction waste disposal Location: Pazhou Exhibition Hall of Guangzhou China Import and Export Fai...
Exhibition Notice in Sept.丨Jiangsu HELIKE Heat Exchanger Invites You to Visit The 5th Guangzhou International Gravel Exhibition

Ngrohtësisht përgëzoj Foshan hidraulike dhe ...

Z. Zhang Wei, Menaxheri i Përgjithshëm i Foshan Nanhai Dongxu Hidraulike Makinerisë Co, Ltd Fjalimi në parti si president në vijim është përmbajtja e fjalimit: Këtë vit, në sajë të mbështetjes së fuqishme të të gjitha njësive anëtare për punën e shoqata. Që Foshan Hidraulike PASTRIMIN Industrisë ...
Ngrohtësisht përgëzoj Foshan hidraulike dhe Industrisë Shoqata PASTRIMIN në mbajtjen me sukses të Konferencës Vjetore Pranvera e 2019!
01
02
ce7e8814
e7d85c81

WhatsApp Online Chat!