• Mbështetje Call +86 139-2992-3909

Rreth nesh

325

Një markë e njohur vjen nga 19 vjet të përkushtimit.

"Dongxu" do të thotë "dielli i kuq në rritje në mëngjes" në kinezisht. Ne kemi qenë duke shërbyer 8000+ konsumatorët në tregun e brendshëm dhe të huaj deri tani. Kjo është një ëndërr kineze e Dongxu për furnizimin e produkteve të kualitetit botëror klasës hidraulike me çmim të Kinës.

23624

Për të zhvilluar markë vlerësuar nga vetë-risi të vazhdueshme.

Në vitin 2017, ne kemi krijuar një nën-markë "HELIKE" dhe investuar shumë në prodhimin e pajisjeve të importuara kryesisht nga Gjermania dhe synojnë R & D avantazh hidraulike modele të reja exchanger ngrohjes konkurruese për të kënaqur kërkesat e ndryshme klientit globale.

procesi i prodhimitWhatsApp Online Chat!