• Rojongan panggero +86 139-2992-3909

Tentang Kami

325

A brand well-dipikawanoh asalna tina 19 taun bakti.

"Dongxu" hartina "panonpoé beureum rising isuk-isuk" dina Basa Cina. Simkuring geus porsi 8000+ konsumén di pasar domestik jeung luar negeri sangkan jauh. Éta impian Cina tina DONGXU keur nyadiakeun produk hidrolik kualitas kelas dunya kalawan harga Cina.

23624

Ngamekarkeun brand hargana ku timer inovasi kontinyu.

Dina 2017, urang dijieun sub-brand "HELIKE" na invested beurat dina alat-alat produksi utamana diimpor ti Jerman sarta Tujuan di R & D advantaged model exchanger panas hidrolik kalapa anyar pikeun nyugemakeun rupa paménta klien global urang.

proses produksi



WhatsApp Online Chat!