• Rojongan panggero +86 139-2992-3909

AKP Series Minyak Chiller Industrial

Pondok Description:


  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    "Kualitas Alus teh best seller"
    Urang ukur pangiriman produk tinggi-tungtung kalawan brand urang jeung abdi yakin éta cara katuhu! Ngaran DONGXU brand kami téh garansi kualitas di pasar!
    BUBUKA
    DONGXU brand sistem hidrolik ieu loyog sareng calender logam, Shearer, mesin geser longitudinal, logam mesin packing, keel mesin shaping, logam mesin ngabentuk, aluminium mesin Tonjolan, mesin aluminium straightening, aluminium traktor, aluminium ranjang tiis, mesin motong oilpressure, lift, vulcanizing mesin, mesin CNC, mesin plastik, kapal tekanan hidrolik, mesin woodworking, mesin sapatu, mesin foaming, mesin broaching.

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!